İSTANBUL / BAHÇELİEVLER - Koza İlkokulu

Dilimizin Zenginlikleri ''Sözlük Özgürlüktür''

Nis

Okulumuz Sınıf Öğretmeni Emel DALKILIÇ'ın koordinatörlüğünde yürütülen "ÖNCE DOĞA" eTwinning projesi ile öğrencilerimiz doğadaki yaşam döngüsünü ve besin zincirini fark edecek, bitki türlerini tanıyacak ve tanıtacaklar. Kendilerinde ve doğadaki değişimlerin benzerliklerini ve farklılıklarını keşfedecekler. Böylece doğanın bir parçası olduklarının farkına varacaklar.

Sürpriz Tiyatro Etwinning Projesi

Sürpriz Tiyatro Proje'mizin amacı ilkokul seviyesindeki(6-11) öğrencilerle birlikte hem oyuncu hem de izleyici olarak katılacakları etkileşimli bir drama metni oluşturmak ve sonucunda doğa bilinci ve sevgisi kazandırmaktır.

SORUMLULUKLARIMLA VARIM ETWİNNİNG PROJESİ

Proje kapsamında amacımız, öğrencilerimizin sorumluluk sahibi bireyler olarak gelişim göstermelerini sağlamaktır. Öğrencilerin kendilerine, ailelerine, çevresine, doğaya, vatanına karşı sorumluluklarını kazanması hedeflenmektedir.