İSTANBUL / BAHÇELİEVLER - Koza İlkokulu

SORUMLULUKLARIMLA VARIM ETWİNNİNG PROJESİ

Proje kapsamında amacımız, öğrencilerimizin sorumluluk sahibi bireyler olarak gelişim göstermelerini sağlamaktır. Öğrencilerin kendilerine, ailelerine, çevresine, doğaya, vatanına karşı sorumluluklarını kazanması hedeflenmektedir.

May

Sürpriz Tiyatro Proje'mizin amacı ilkokul seviyesindeki (6-11 yaş) öğrencilerimizle birlikte hem oyuncu hem de izleyici olarak katılacakları etkileşimli bir drama metni oluşturmak ve sonucunda doğa bilinci ve sevgisi kazandırmaktır.

May

Okulumuz Sınıf Öğretmeni Emel DALKILIÇ'ın koordinatörlüğünde yürütülen "ÖNCE DOĞA" adlı eTwinning projesi ile öğrencilerimiz doğadaki yaşam döngüsünü ve besin zincirini fark edecek, bitki türlerini tanıyacak ve tanıtacaklar. Kendilerinde ve doğadaki değişimlerin benzerliklerini ve farklılıklarını keşfedecekler. Böylece doğanın bir parçası olduklarının farkına varacaklar.

Okulumuz 1.A sınıf öğretmeni Ayşe Özkubat başarı belgesi ile ödüllendirildi.

2-G sınıfı öğretmenler günü slaytı.

24 Kasım öğretmenler günü okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.